Lördag-Onsdag

Jaha då har bloggen legat vilande igen!

Lördagen började med fotbollsträning för My och medans hon tränade satte jag och Fredrik Max i vagnen och tog oss en promenad, underbart.
Ebba hade ingen lust så hon stannade kvar i hallen och läste!

Efter det var det bara raka vägen hem för fix inför kalas. My var bjuden hem till sin klasskompis på ute kalas!

Peter och Molly kom för å leka och sova över.

Jag och My åkte till orminge centrum för å kika på Linda Bengtzing. Efter hennes uppträdande fick man köpa hennes skiva och få autograf och ta ett foto, tur att min kusin tog med kamera!!!

 



Sen var det hem för å grilla och mysa med familjen och våra gäster! En trevlig lördag helt enkelt!

På söndagen blev det upp tidigt eftersom man ställt om klockan och jag skulle vara i Gustavsbergs centrum för å köa till att få vara en av de 200 som fick köpa årskort för 995kr på det nyöppnade gymmet! Som vanligt var jag sen men det gick bra. Efter 1timme och 30min med goda vänner och morgon latte fick jag mitt gymkort!
Det bästa e att jag inte betalar någonting eftersom jag får 1000kr från jobbet i friskvårdsbidrag!
Kul va!!!



Efter det åkte jag och My till ösby för å vänta tills Ebbas gympa var slut, medan vi väntade gick vi en promenad! Efter det var det raka vägen hem för vi skulle vara barn vakt åt kusinerna! Så det blev kusinlek och middag på eftermiddagen! Det var uppskattat, man hinner ju typ aldrig ses, fast man bor så nära varandra! Ska bättra oss på det planet!

Sen blev det måndag och ny vecka. Jag hade planeringsdag 8-16.30. Informerade min chef att jag kan bli några minuter sen eftersom det inte är någon personal på Max avdelning förens 7.30.
Å yes jag blev några ynka minuter sen, som även min kollega blev. Min chef reagerade lite väl mycket och vid dagens slut sa min förskolelärare upp sig, men det var inte bara därför så klart, det var pga lite annat också. Så det var en trevlig avslutning av dagen. "SUCK"

Sedan blev det Tisdag... Jobbade och fick veta att det inte e säkert att jag får arbeta 9-15 under hösten, min chef vill att jag ska ha 2 sena dagar i veckan. Eftersom det inte funkar för oss eftersom Fredrik har öppnat sitt företag så vet jag inte hur det blir till hösten. Om jag inte kan jobba 9-15 måste jag tyvärr säga upp mig, familjen går först...
Sedan var det hem för å fixa middag och sen iväg till föräldramöte (Ebba). Det var trevligt!
Efter det begav jag mig iväg till gymmet för å inviga mitt nya kort! Kände mig som en CIA agent när man ska dra kortet och sedan sätta fingret på en platta för å bli insläppt hahaha.
Men allt gick bra, jag kom in och fick mig ett träningspass!



Sen var det hem för å varva ner och hoppa isäng med rejäl huvudvärk.

Vaknade idag och huvudvärken var kvar, men envis och pillerhatare som jag e gick jag till jobbet och kämpade på, men på förmiddagen blev jag även yr och gav upp och tog en alvedon.
Tyvärr hjälpte den bara lite mot huvudvärken men inte mot yrseln.
Men jag bet ihop och jobbade hela dagen.





Sen var det hem och Fredrik tog med mat från thaien, mmm gott, sen var det dax för Mys föräldramöte. Man skulle leta upp sin plats genom att läsa på papper som barnen fyllt i och ritat på, frågan var vad mamma/pappa tycker om! Gissade rätt på första. Hon hade skrivit att jag tycker om att sova på morgonen och dricka kaffe direkt när jag vaknar hahaha och Fredrik tycker om att kitla henne och snickra. Och när vi äter korv med bröd kan han äta den på 2 tuggor hahaha, e hon inte gullig våran lilla tjej! Det var inte så svårt att gissa att det var jag och Fredrik.
Efter det blev det hem och nu sitter jag i soffan och gör ingenting...


Lite smått och gott...

Jaha då va det äntligen fredag igen.
Igår jobbade jag och sedan var jag på föreläsning om den nya läroplanen, så jag var inte hemma förens 22.20, så jag träffade aldrig barnen den eftermiddagen/kvällen "snyft".

Idag var det lämning av barn på morgonen, hem för å plugga.



Efter 4 timmars pluggande var det dags för en välbehövlig paus.
Åkte och träffade min underbara vän Camilla i forum, där jag hade lite ärenden, så jag fick sällskap.




Bytte mina skor efter 28 dagars provande inomhus. Han som sålde skorna sa att dom skulle töja sig lite, eftersom jag har olika storlekar på mina fötter. Har nu provat dom i nästan en månad och insett att det bara var att byta till en storlek större, så då får det glappa på ena foten istället. Inte nog med att man har ankfötter, dom e olika stora till på köpet.
Men nu e jag nöjd och jag hade invigning idag!


Handlade även mörkläggande gardiner till Max och Mys rum, solen går upp så tidigt just nu. Och eftersom vi inte har vanliga fönster m.m. så måste vi specialbeställa persiener, men det tar nog ett tag innan vi tar tag i det.



Passade även på att köpa bäbispresent!



Påslakansett till själsäng som var nervikt i en gullig tygpåse!

Och hämtade ut lite piller på apoteket!



Jag och Camilla struttade runt och åt en god lunch och drack vårt kaffe på vårt favvofik.





Pratade av oss lite eftersom vi inte setts på en vecka hahaha. Tror ingen kan förstå hur lyckligt lottad jag e som har henne, hon förgyller min vardag, behöver bara tänka på henne så blir jag glad!

 



Tog det lungt eftersom Fredrik var färdig tidigt på jobbet idag och hämtade barnen tidigt och jag skulle vara på föräldramöte på Ebbas friidrott kl 16. Hon har blivit så stor nu, min lilla tjej. Jag får inte ens köra henne till friidrotten, hon vill känna sig stor och promenera och ta eget ansvar.



Efter det var det bara hem för middag och fredagsmys! Skulle haft min vän Victoria och hennes dotter Alva på middag men Victoria fick feber igår och behövde självklart vila.



Imorgon e det full rulle som vanligt. My har träning och jag tar en power walk medans för å samla lite steg. Efter det, hem och byta om, sen ska hon vara på kalas efter en timme. Sen e det lite annat inplanerat och så får vi sovaöver gäster, alltid lika mysigt!



Igår hade Max ramlat från en gunga på dagis och fick ett blåmärke på kinden, så nu e det inte bara frillan som ser hemsk ut hahaha.



Tjejerna har fått nagellacksnojja, så det målas och byts färg nästan varje dag här hemma, roligt!
Så igår köpte jag graffitti nagellack till dom i present hihihi.


My ville måla tårna också.


Nagelbitaren Ebba, men lite finns det att måla på.

Eftersom Max ser hemsk ut i håret, så tycker jag faktiskt att han var riktigt snygg i Ebbas rosa paljettmössa, han gillar rosa. Imorse gick han till förskolan med Mys rosa hello kitty vantar!


Snygging!

Kan någon stoppa tiden?
Min kille börjar bli stor...
2år och 3 månader e han nu och han utvecklas för varje dag som går.

Han börjar lämna stadiet med bredvidlek, märkte det när vi lekte med bilar.
Har även tjuvtittat på honom på förskolan och sett samma sak där, härligt då vet man att han utvecklas som han ska.

Hans meningar börjar bli längre och längre. När han ramlade från gungan berättade han för mig vad som hänt "Mas ramla gunga, aj sinden, nonna krama mas"
Barn e underbara, barns utveckling e härligt att följa...

När vi e hemma ska han ha kalsonger, fast det händer en olycka om dagen, men det gör inget, det viktigaste e att viljan finns.

Eftersom han inhalerats till och från i ett år nu för sin astma så kan han nu göra allt själv förutom att trycka ut puffarna. Han tar av locken och skakar medicinen sätter dit den själv och vet att det e den blåa först och bruna sen, och det talar han också om på förskolan "blå" så dom vet att den e först! Han håller den själv och det konstigaste av allt e att han vet när han andats färdigt.



Ååå det e så mycket som händer i min lilla killes utveckling nu...

Nu måste jag sluta skriva...


Onsdag...

Jaha då va det onsdag och jobb.
Hela dagen har jag gått runt och gäspat och varit skittrött, men förstår inte varför,
solen har ju äntligen kommit och man borde bli pigg av den.

Annars var det en helt vanlig dag. Hämta barn och hem å fixa middag!

   


Imorgon ska jag på föreläsning om den nya läroplanen inne i stan 18-21 så jag får gosa extra med barnen på morgonen!

Nä nu ska jag hjälpa min man att limma plastmatta i förrådet!
Den e skitsnygg...


Har inte hänt så mycket idag...

Jaha, idag har det inte hänt så mycket.

Var ledig idag för studier eftersom jag var på kurs i fredags. Lämnade barnen till skolan och förskolan. Eftersom jag bara skulle plugga idag så fick det bli en vända till gymet för å samla på mig lite steg till stegtävlingen som jag e med i genom jobbet.
Så efter att jag tränat mig svettig i lite mer än en timme så gick jag till solarieöarna för å samla på mig lite D-vitamin.



Efter det blev det raka vägen hem för duschning och plugg i den underbara solen.



Fick tillbaka min andra uppsats idag och det blev ett G, jag e supernöjd,
jag e nöjd med allt som inte är IG.
Efter allt läsande var det dax att hämta My och Max och hem för å fixa middag.
Fredrik och Ebba kom hem lite efter 19.
Så jag har inte gjort så mycket speciellt idag faktiskt!

Annars rullar livet på, önskar att sommaren kommer snart. Nu börjar ju snön smälta, men det kommer nog ta tid här ute, det e rätt mycket snö kvar. Vi väntar och hoppas att allt e borta inom en månad så vi hinner bygga vår stora och fina altan färdig till Fredriks 30års dag!


En trött måndag...

Jag har verkligen varit trött idag, kanske för att det är måndag.
Har jobbat idag, alla barnen är friska.



Men idag går alla mina tankar till min morbror och mina kusiner och kusinbarn som igår förlorade sin fru, mamma och mormor. Att förlora en närstående vet jag nu hur det känns och vilken prövning det är i livet. Att förlora någon man älskar så innerligt.
Jag beklagar verkligen sorgen och kan bara säga att jag vet hur ni mår nu, va där för 5 månader sen. Ta hand om varandra och tillåt er själva att sörja. Det kommer ta tid.
Många varma kramar från mig och min familj!



Annars är det den stora Bengtdagen idag, tänder ett ljus för vår älskade och saknade farfar...

 

och grattar Max på hans namnsdag, jaa han heter Bengt, det var något farfar önskade.
När han fick veta att Max skulle heta Bengt i andranamn blev han sååå stolt, minns fortfarande hans överlyckliga ansiktsuttryck!



BENGT




Det var den måndagen det...


Våren är påväg...

Alla har sina vårtecken... Vilka vårtecken är dina?



Lördagen, underbart solsken (vårtecken), en sol som verkligen värmer!
Vi tog en sväng till Sickla för å klippa hela familjen (förutom mig, jag e nyklippt), vår frisör Tony blev glad när storfamiljen klev in, men vi fick vänta ett tag.



Så vi passade på att inhandla nya strumpor till alla barn, eftersom dom typ börjar bli genomskilniga på undersidan.



Efter det tog vi en sväng till stadium, som var fullproppad med folk. Vi fattade inte varför alla var där och inte ute i solen och mös, tills vi såg att det var klubbdag hahaha. Så vi gjorde som alla andra, inhandlade gymnastikskor till hela familjen (vårtecken).
Alla barn fick självklart välja sina skor själva, även Max, som nog var mest kräsen av alla. Det första paret sa vi nej till, eftersom det var knytskor, jobbar på förskola och hatar när barn kommer med knytskor, knytskor har man när man kan knyta dom själv, men det e min åsikt och jag vet att alla inte håller med...

Det här var Max val, helt okej tycker jag!


Det här var Ebbas val, hon har sina converse från förra året som fortfarande passar. Det beror på att hon SKULLE ha converce och de ända som fanns kvar var 2 storlekar förstora, men det va inget snack om saken hon skulle ha dom ändå.

 

Det här var Mys val, hon valde en converse kopia. Men hon orkar inte knyta, det tar för lång tid sa hon och dessa har en dragkedja på sidan!

Så nu har barnen nya frächa strumpor, nya skor till våren och är nyfrissade. Förutom lilla Max då, inte ens Tony lyckades flörta in sig för å få klippa hans jaa, vad ska man kalla hans frisyr, början till hockeyfrilla, svintoruffs eller jaa nått sånt. Fredrik och tjejerna blev jätte fina men Max traska därifrån med samma frisyr som han kom med. Någon som känner sig manad att försöka raka bort hans kaluffs?



Efter det var det hem och njuta av solen!
Både jag och Fredrik var jättesugna på att grilla (vårtecken) så vi la kött i marenad och laddade grillen.



Så till eftermiddagen var huset fullt av grillsugna gäster, underbart och härligt!
Det vart god mat, gott dricka och underbart sällskap!
Till efterrätt gjorde vi fruktsallad med glass.
Alla åkte härifrån mätta och illamående av allt ätande!

Söndagen va det träning för Ebba och vi gjorde det vi brukar göra när vi väntar på att hon ska bli färdig, veckohandlar och handla på bygg ole hahaha!





Det inhandlades tapetklister, hyllplan, konsoller, lister och lim till golvet m.m. Även på bygg ole var det fullt ös av fixarsugna människor (vårtecken).
Sen blev det hem för lunch och utelek!

Snart fyller My 7år och det e dax att planera in kalas!



Och det e typ 2 månader kvar till Fredrik fyller 30år!



Så nu börjar planerandet för 30års fest!
Vi har pratat lite med våra grannar som hade 30års kalas förra sommaren om hur man ska lägga upp det, vad som måste finnas, vilka ska man bjuda?
Vi har ju vår gästlista från bröllopet, så det e bara att gå efter den, men stryka ett par stycken.
Men ska man ta alla samtidigt, eller ska man dela upp föräldrar och vänner?
Ska barnen vara välkomna eller inte m.m.
Mycket tankar, men det e dax att börja planera så man hinner med allt så det inte blir panik hihihi!

Nä nu ska jag sluta skriva...



Äntligen Fredag

Jag älskar när allt bara löser sig av sig självt...
Max sov 11timmar utan att vakna, så nu verkar han vara tillbaka till det normala.





Härligt eftersom jag skulle vara på en skapandekurs idag. 
Ångrade att jag tackade ja att gå en kurs på min pluggdag.

Men hela dagen började så bra. Träffade min härliga granne på statoil, där jag alltid köper mitt morgonkaffe, så det glada i mig höjdes lite.



Åkte förbi Fredrik som jobbade i Orminge idag och tog en extra morgonkyss,
det glada i mig ökar extra.



Kör mot Huddinge och virar runt ett bra tag tills jag hittar rätt, kommer in och märker att hela dagen 10-16 ska jag bara pyssla i min ensamhet, med en massa inspiration från läraren, UNDERBART, det glada i mig har nått sin topp. Jag älskar ju att pyssla!
Och ett extra pluss var att jag träffade en gammal kompis (Ebbas gudmor) som också skulle på samma kurs, så det blev en massa babbel också. Dom 6 timmarna kändes som 2...



Sen var det bara att börja åka hemåt, mötte upp pappa som hade något till Fredrik som jag skulle ta hem och kramades lite med honom! Min älskade pappa!



Hämtade Ebba från friidrotten, åkte hem för tacos middag!
Det e ju fredag...
Det stora samtalsämnet var väl Turkiet..
Igår avslöjade vi att vi ska på vår minnesresa för farfar. För snart ett år sedan skulle vi åkt till Turkiet med farfar, men det var då han blev så sjuk, och resan ställdes in. När farfar gick bort lovade vi barnen att vi ändå skulle åka, farfar e ju med oss, fast på sitt sätt.
Så sen dess har dom väntat på att den dagen ska komma. Och igår fick dom varsitt brev där det stod att dom ska till Turkiet, gissa om dom blev glada...
Det e ju typ 10 veckor kvar, men då har dom något att se fram emot, eftersom jag även sa att det blir en hel del fritids den här sommaren. Det blir inga 9 veckors sommarlov, bara ynka 5 veckor. Det e ganska tufft för dom eftersom dom har varit lediga hela sommarlovet de senaste åren.


Älskade och saknade farfar, man väntar fortfarande på att han ska kliva in genom dörren!
När försvinner den känslan, känslan av att han ska komma tillbaka?



TURKIET



Nä nu ska jag väcka min man... Imorgon väntas en dag med våra vänner från gamla gatan i Orminge!


Dax för Vab

Tisdagen blev det jobb! Hämtade My och Max, personalen sa att Max hostat mycket under dagen och att inhalatorn inte hade hjälpt. Ebba var på träning och vi åkte hem och fixade middag och mös i soffan!

Onsdagen blev det Vab eftersom Max hostat och knappt sovit på hela natten, skulle aldrig orkat en dag på förskolan. Men fullt ös hemma med en pigg Max hihihi. Han har ju bara hosta,
inget snor eller någonting.



Sedan kom Fredrik hem och jag åkte till skolan. Det var lite information inför naionella provet som är i April. Så nu blev det ännu mer att läsa hahaha. Men men det e bara bita ihop.



Efter det gick jag och samlade på mig lite D-vitamin hihihi, behövs nu när man känner sig lite trött och längtar efter våren och sommaren!



Åå eftersom jag varit hemma hela dagen och ugglat, fick det bli en sväng till gymet för å samla lite steg. Det blev svettigt, men det är en såå underbar känsla efter!



Torsdagen blev också Vab, Max hosta höll honom vaken till och från hela natten igen.
Tråkigt men sant, eftersom han är så pigg på dagen.



Imorgon blir det inget pluggande, ska på skapandekurs i Huddinge.
Jobbigt när man har massor att läsa!


Måndag

Jaha då va måndagen över!

Har jobbat, hämtat barn, lagat middag, tvättat m.m. Det vanliga i en barnfamilj helt enkelt.

Idag var det även första dagen med stegräknare, det gick ganska bra. Det blev ingen kvällspromenad, men en liten promenad med Alexandra på rasten!
Så idag blev det ynka 11564 steg, jag fick en guldstjärna på min registreringsida, så jag e nöjd,
men ska försöka öka på stegen imorgon!



Så nu nollställer jag min räknare och laddar för imorgon!!!



Bortglömd blogg...

Sorry att bloggen saknat inlägg under 1 vecka.
Tiden har gått åt till annat!

Veckan har rullat på med jobb, träningar, plockande hemma för å komma iordning!

I måndags hade jag kvällsmöte på jobbet!
Och det var Elvis födelsedag! Grattis min lilla älskling!

Tisdagen var jobb och sedan träning för Ebba och plockande hemma.

Onsdagen var det jobb och sedan hem och fortsätta plocka, man börjar se golvet.

Torsdagen var det jobb och sedan hem. Fredrik jobbade lite senare och
hämtade sedan Ebba på gympan.
Det var även min Kusin Catjas födelsedag! Stort grattis till dig min käre kusin och vän!



Fredagen var det plugg i högfart, börjar sakta men säkert komma ifatt. Sedan blev det hämtning av barn och hem för tacos och fredagsmys!!!



Lördagen blev det massa fix hemma, sedan körde vi Ebba till gymnastikläger.
Sedan var det hem till Catja för födelsedagsmiddag, stannade kvar på sovaöverparty, det va trevligt, satt och babblade till 03 på natten, så man e lite mör idag, men det var det värt.
Tog en sväng ner till barnkulan och bokade kalas för Mys klass. Sedan var det dax att hämta Ebba från lägret. På eftermiddagen blev det film med hela familjen halvsovande i soffan, alla var verkligen helt slut! Det var den veckan det.

Imorgon börjar stegtävlingen som jag anmält mig till, så nu e det samla steg som gäller i en månad framöver och förhoppningsvis fortsätta träna efter också. Men stegtävlingen blir en spark i baken.








 Så i veckan blir det även en sväng till gymmet.







Veckan blir väl relativt lugn, tror jag.
Ska beställa tapeten till hallen och hoppas få lite ordning där med!
Den här superfina Marimekko tapeten blir det, annorlunda för å va till hallen, blommig och levande. Inte stelt och vitt hihihi.
Vad tycks?
Jag vet en liten vän som diggar marimekko,
ja, det e du Vicke...



Nu ska jag mysa med min underbara man!


Underbara sol!

Vilket underbart väder det har varit idag!
Efter frukost packade vi picknic och åkte på utflykt till Ekerö.
Fredriks arbetskamrat och ett gäng plogar bana och kör på isen! Det var riktigt häftigt, men jag gillar inte att vara på isen, ja jag e en hönsmamma. Det var en kille som borrade i isen för å se hur tjock den var, då brakade det till och man såg hur en spricka bildades, då blev jag riktigt skraj.
Men Ebba som satt och snöra skridskorna bajsade nog nästan på sig, eftersom sprickan bildades typ 1 decimeter från hennes lilla rumpa hahaha. Men dom verkar riktigt iskunniga alla grabbar som var där, och man lärde sig ganska mycket om is och dess styrka. Även Camilla och Therese hängde med av nyfikenhet. Alla förutom jag och Camilla tog sig en åktur på banan, det var bara för mig att vända mig om och hoppas att dom kommer levande tillbaka, förstår inte varför jag e så harig. Sedan blev det korvgrillning, supermysigt att vara ute i den underbara solen
och grilla korv och mysa.



Det var verkligen en annorlunda utflykt, men barnen tyckte det var super häftigt och frågade om vi kan åka dit igen!


Ebba tog även med sig skridskorna


Max i gudmor Camillas famn


Sen fika


My på skridskor








Tvillingsystrarna Andersson


Hej då min älskade familj


Tog ett foto, sen va det bara sluta titta och hoppas att dom kommer levande tillbaka

Sedan åkte vi förbi ikea och jag sprang in och köpte hyllplan till garderoben, som var slut förra gången. Så nu borde vi få undan lite av alla saker.



Sedan blev det en snabbfika hos Vicke för å kika på hennes och Alvas nya lägenhet. Vilken skillnad på yta, det kommer bli superbra!!!



Hem för å äta middag och göra vårt söndagsfix, duschning, nagelklippning, lakanbyte m.m.

Nu ska jag plocka in saker i garderoben!


Kaoset fortsätter...

I fredags var Fredrik ute med några vänner och käkade och hade trevligt.
 
Jag va på middag med barnen hos mamma. Min lillasyster hade flugit ner från Kalix och skulle överraska mig, men en fågel hade viskat i mitt öra att hon skulle komma. Har saknat henne så satans mycket och tänkte för ett par dagar sen att jag inte klarar av att vänta ända till påsken.
Men som tur va så kom dom.
Vi åkte lite stjärtlapp och snowracer i backen...





åt middag, och sedan blev det glass och lite minikalas för Elvis som fyller 2 år på måndag.




Elvis 1års kalas.


Elvis i julas.

Tänkte att mosters tunnis fryser stjärten av sig där uppe i Kalix så jag hade köpt en varm och gossig lurvtröja till honom. Han verkade tycka om den eftersom han gick runt med den och mös! Härligt.



 Kom hem sent, la barnen och plockade lite innan jag somnade sött i sängen!

I morse var det iväg tidigt för å åka på familjefrukost på barnkulan,
en mycket trevlig och mysig tillställning hihihi.



Fredrik fick vara kvar hemma och sova i lugn och ro, utan massa barn springande i huset.

Kom hem och åt lunch.
 
Sedan kom Victorias pappa och hämtade alla garderober.
Det var den stora flyttdagen för min vän Victoria idag, all lycka till dig Vicke, du e verkligen värd den nya lägenheten!




Vicke och lillesyrran.
 
Ser fram emot tjejmiddagen som du lovat alla dina vänner!
Bjuder på gamla bilder från förr hahaha! Ni får skratta, tror bilderna är ca:6år gamla.


Jordgubbsdrink med plastbitar som Vicke mixat ihop hahaha


Oj oj, det här har vi vuxit ifrån för MÅNGA år sen.
Krogen e inte riktigt vår grej längre.

Efter det blev det utflykt till bagarsjön för å åka skridskor med min kusin Catja och hennes familj, mamma och lillebror kom också och njöt av den underbara solen.





Stannade och köpte lördagsgodis och sedan raka vägen hem för Tacos och mys.





Sedan blev det skruva garderobsstommar för å försöka få ordning, åå jag kan lova att det är total kaos här hemma fortfarande, man kan knappt ta sig fram.
Men man får se det från den ljusa sidan, det blir skitbra sen.

Imorgon blir det packa picknic och åka till Ekerö.
Vi ska åka och kolla när Fredriks arbetskamrat kör israce med bilen,
grilla lite korv och ha det trevligt!
Sedan blir det nog en snabbis in på ikea för å köpa hyllplanen till garderoben,
som var slut sist vi va där.
Tänkte även hinna med att kika in hos Vicke och kolla den nya lägenheten.


Det var den veckan...

Jaha, då har man jobbat 3 veckor i sträck...

Imorgon är det fredag och stenhårt pluggande gäller, ligger såklart lite efter,
inte så ovanligt för å va mig.



Annars denna vecka har dagarna rullat på, mest jobb och tömma garderober hemma.
I onsdags var det dax för ikea igen. Gillar inte ikea när det är ett måste och när man varit där flera gånger på kort tid. Men det gick bra, trots att vi hade alla barnen med oss. Vi inhandlade garderob och byrå till hallen, högskåp till köket och massa annat. Så idag började vi skruva ihop lite, hoppas man får lite ordning i helgen, just nu e det kaos hemma.




Idag kom det lite kläder jag beställt från hm. Barnen blir såklart glada när dom får något nytt.
Hade beställt blixtenkalsonger till Max till sommaren ifall han vill bli blöjfri.
Men han slet av sig allt och gick runt här hemma med sina nya kalsonger och var väldigt stolt.
Han kissade så fint på pottan och kände sig självklart riktigt duktig.
Men My blev inte så glad när han råkade slå en drill i hennes rum hahaha,
tur att det var 2-pack. 



När det var dax för natt natt och blöjan skulle på blev han galen, han skulle sova i sina nya blixtenkalsonger. Men efter mycket om och men tog han på sig sin blöja och man såg bevikelsen i hans ögon, han blev liten igen.



Imorgon e det äntligen fredag och den e efterlängtad!!! 


RSS 2.0