Stockholm cruising

Då va det helg! Nu har jag arbetat två dagar, det va helt okej faktiskt. Det e klart att det e skönt att vara hemma, men det e roligt att träffa alla sina arbetskamrater igen.
Fredagen blev lugn, åt tacos med mamma å syrran och mös hemma med hyrda filmer.
Lördagen började med morgonpromenad kl 7, sedan hade My fotbollsträning kl 10. Ebba packade och laddade för gymnastikläger, hon ska sova där till imorgon, hon va lagom pirrig! På kvällen åkte vi in till sveavägen för å kolla på alla fina bilar på stockholm cruising! Max och My tyckte det var hur kul som helst!


Upprop!

Idag var det dags för upprop, första skoldagen efter sommarlovet! Tjejerna vaknade tidigt och var riktigt spända inför att träffa sina klasskamrater! På fågelviks skola börjar man med att titta på en teater som all personal på skolan har satt ihop! Sen e det upprop och massa information i klassrummet. Efter det serveras det tårta till alla barn och föräldrar, jätte mysigt!





Imorgon är det dags att börja jobba "snyft"

Idag kom Fredrik hem och hade bokat bröllopsresa! Den 2 Januari åker vi till Thailand, Krabi!
Helt ensamma i 8 dagar, hur ska det gå, kommer gråta mig till sömns varje dag "snyft". Men jag känner också att det kommer att bli HELT UNDERBART såklart. Vi har aldrig rest någonstans ensamma eftersom vi fick Ebba när vi va rätt unga. Så nu e det bara ragga barnvakt, vi har redan några frivilliga som tur e!


Snart dax för jobb...

Jobbångest, jaaa det kan man lungt säga. Det e klart jag saknar mina underbara arbetskamrater. Men tanken på att behöva stressa iväg till jobbet varje dag känns inte alls bra. Trivs hemma, behöver aldrig ta ledigt för vara hemma på alla lov, planeringsdagar, utflykter m.m. Men det e klart man vänjer sig, är nog bara jobbdeppig just nu.

På loftet flyter det på, målarn har varit här 4 dagar förra veckan, så nu e det färdigmålat i barnens rum och i tvrummet. Det som återstår e elen, tapeter (som barnen valt själva), golv, lite ventilation, lister och foder, innerdörrar och trappan såklart. Så vi räknar med att vara färdiga till jul hahaha!

Max trivs bra på dagis, klart han blir ledsen när man går, men det går över fort.

Här e Max påväg till dagis med pappa!

Förra veckan fyllde pappa och mormor år, jag å syrrorna tog en bild på alla våra underbara barn och förstorade och ramade in, en uppskattad present! Det var en konst att få alla att sitta stilla och le samtidigt!


Helgen har varit jätte mysig. För första gången på väldigt länge var jag och Fredrik ensamma på kvällarna. I fredags kväll åt vi kräftor och tog ett glas vin! Mycket gott.

I lördags var min syrra med familj här och grillade, sedan kom även grannarna på kvällsfika, deras lilla kille börjar verkligen bli stor, tiden bara springer iväg!

I söndags var det fullt hus på dagen. Max gudföräldrar kom förbi på en fika och hade med sig en present till deras lilla Max, en potta! Så nu e det dax att börja öva lite smått. Fredriks arbetskamrat med familj var också här på en fika och lunch, tur att jag och Fredrik började baka bullar på lördagsnatten, för dom var väldigt uppsakattade. Sist men inte minst va även min morbror och barndomsvän här också!
På eftermiddagen var vi bjudna på middag hos grannen, som endast e sommargäst, dom har en dotter i samma ålder som My. Dom skulle hem till Jarlaberg igen, så vi hade en liten avslutningsmiddag!!!

Såå, ny vecka, skolstart imorgon och jobb för mig på torsdag!


Dagisdax!

Jaha, då va vi redan inne i augusti... Veckorna rullar på. Max har haft inskolning på dagis den här veckan. Det har gått superbra, det e gråtkalas när alla föräldrar går, men det går som vanligt snabbt över. Han verkar ändå trivas, han vinkar hej då så glatt på morgonen. Idag var första dagen som jag följde med, han blev superglad när jag kom. När vi skulle gå och önska trevlig helg gick han fram och kramade sina fröknar, det har han tydligen gjort sen andra dagen och det e väl pluspoäng. Tänk att vår kille blivit så stor så han börjat dagis "snyft". Annars har vi lekt, badat, handlat väskor m.m inför skolstart och varit med nära å kära. Idag var vi även på 6månaders kalas, det var supertrevligt! Vi fikade och stannade även på middag. Nu känns det verkligen i magen att verkligheten börjar närma sig, jobb, skola, träningar m.m. Så snart e det slut på slappande och "ta dagen som den kommer" dagar. Hösten kommer bli tuff, men det e bara att bita ihop och längta till jullovet och vårt bröllop som väntar i januari.


RSS 2.0