Kryssning!!!

Sköldpaddan har hittat hem!!!
Såg på anslagstavlan att någon efterlyste sin sköldpadda, kände ett lyckorus i kroppen, äntligen ett djur mindre, det stod även hittelön. Ringde, å en kvinna svarade och sa att hon kommer så fort hon kan. När hon kom visade det sig att hon var en riktig djurvän, hade till och med en munktröja som det stod "djurens rätt" på, hon tog även hand om skadade djur hemma. Hon va helt överlycklig eftersom hon fick tillbaka sin sköldpadda vid midsommar efter att gamla Ellen på 26år varit borta i 6år. Vilken historia, hon bodde i karlskrona vid en å som dom simmade i tillsammans varje sommar, men den sommaren för 6år sen försvann hon. Sedan ringde de som köpt hennes hus och frågade om hon ägt en sköldpadda när hon bodde där, för den hade nämligen kommit dit och vägrat gå sin väg. Fatta vilken lycka!!! Så vid midsommar fick hon tillbaka den, kom hem till Ingarö, ringde och beställde ett stort och dyrt terarium, sedan försvann hon igen och hamnade hos oss. Hon tänkte ge barnen 500kr för att de tagit hand om hennes älskade Ellen, men vi tackade faktiskt nej till pengarna och önskade oss en glass istället. Det var bara så härligt att se hur lycklig hon blev, hon till och med grät.
Lyckligt slut!


27-28 Juli
Åkte på en tjejkryssning! Jag och tjejerna och en barndomskompis och hennes dotter. Skit mysigt, åt och drack gott, badade och bubbla bubbel, och självklart blev det en MASSA lek, åkte silja europa som hade gjort om ett helt våningsplan till bara en massa olika lekrum, tjejerna verkligen njöt. Fullspeckat barnschema, så den ända lugna stunden var när vi åt.
En lyckad tjejresa som även kommer bli av nästa år!!!
















Stackars farfar...

D e sant, farfar e dålig igen. Den här gången har det varit riktigt dåligt. Man har inte kunnat få kontakt med honom sen i söndags, men idag pratade han och öppnade till och med ögonen. Helt underbart att han visar lite tecken på att han lever. Detta har bidragit till att Fredrik inte mått så bra, helt förstårligt. Under denna jobbiga vecka har han inte velat åka dit själv och vi kan inte ta med barnen dit, vill inte att dom ska se världens bästa farfar i det tillståndet, det skulle skrämma dom. Men då har vi fått underbar hjälp av min morbror och min barndomsvän som jag hittat tillbaka till efter typ 8år. Dom e helt fantastiska, och det hoppas jag att dom vet!
Men slut på tråkigheter...
Vi har även fått besök av en vattensköldpadda som gått runt i området.
Så om någon e sugen e det bara komma å hämta, vi har inte plats för en 6:e familjemedlem!
Annars rullar det på. Har byggt altan till lekstugan, badat och umgåtts med vänner!!!





Sommaren rullar på...

Veckorna går fort...

6 Juli
Vi har varit på grönan med mina systrar och deras familjer och mina kusiner från Helsingfors.
En jätte trevlig dag och kväll. Tjejerna var helt slut efter allt åkande.
Det enda som var trist va att det fattades några fjuttiga centimeter för My,
så hon fick inte åka flygandemattan som hon hoppades på.

 
 



12-13 Juli
Sedan har vi varit på Parken Zoo! Där finns det djur, tivoli, bad och lekplatser i ett. Mina systrar och deras familjer var med och det blev en lyckad men MYCKET VARM dag. Alla barnen var nöjda stora som små. Vi övernattade i deras nybyggda campingstugor som va super fina. På kvällen korkade vi upp vår blivande bröllopschampange och firade min och Fredriks 10års dag, tänk att 10 hela år har gått och det pirrar fortfarande i magen när han kommer hem från jobbet. Denna dag kunde inte ha firats bättre, med våra barn och nära och kära runtomkring oss!!!

   

   


Elvis pappa hittade ingen större glass...


Ebba åkte vikingagungan flera gånger i rad


Mina grabbar


17-19 Juli
Sedan har vi även varit på Skara Sommarland med Max gudföräldrar, övernattade på scandic i Skövde två nätter! Vi va på Skara när barnen var mindre, tyckte att denna gång fick dom ut lite mer av resan!!! Det var jätte mysigt att umgås med våra underbara vänner igen, fast dom inte har egna barn känns det som om dom inte stör sig på att ha tre stycken hulliganer runt sig. Eftersom barnen älskar dom så är det mycket häng och kläng när vi ses. Längtar redan till fjällenresan med dom!!!


Lägg märke till skylten




Piratshow


Killarna sitter och tittar när vi ska åka delfinen,
det var ingen trevlig åktur...












Lite av badet





Uppdatering...

Förstår inte varför detta glöms bort...
Men lite uppdatering om vad som har hänt i vårt familjeliv!
Midsommarafton firades hos min storasyster, glada skratt, god mat och trevligt sällskap.
Vi avslutade kvällen med att titta på fem älgar ute på ängen!!!

 



     

Sen har vi mest varit hemma, fixat på tomten, badat i poolen eller vid stranden. Fiskat, åkt fyrhjuling, haft både tacosbuffe och hamburgebuffe utomhus med nära och kära. Vi har verkligen kommit in i semestertider, äter frukost sent och bara njuter, tar dagen som den kommer. 

 
 
   
Gympa på tomten!
Max lärde sig tidigt att göra kullerbytta själv, kommer nog bli gymnast som syrrorna när han blir äldre. Fredrik och Ebba har en sommartävling, om Ebba står på händer längre än honom får hon 1000kr, ja jag vet överdrivet, men sån e min blivande man!

   
 
 
"Grabbarna grus"

 

Lite härliga sommarbilder, och som ni ser badar även vi vuxna i barnens pool, man blir som ett barn när man kliver i, dyker å skvätter och har skitkul.


RSS 2.0