Lite bilder vi fått från fotografen!

Sätter in några av bilderna från fotografen som mina arbetskamrater önskat!


















En måndag värd att fira!!!

Idag är det som alla vet, bara måndag. Brukar vara den dagen man inte ser fram emot. Men för mig blev det en måndag att fira. Varför? Jo idag var det min första dag på jobbet efter mer än en månad ifrån jobbet. Har haft semester och vabbat... Så när jag vaknade imorse trodde jag någon var sjuk eftersom ingen hade vaknat. Gick upp och väckte tre små sovande grisar, hatar att väcka barnen, men ibland måste man. Men alla tre var friska och glada! Så morgonen började super bra. Jobbade, mina arbetskamrater blev riktigt förvånade när jag klev innanför dörrarna, härligt. Sen var det bara hämta barnen och åka hem å fixa middag. Öppnade posten och såg att nu heter jag HELLSTRÖM, underbart. Hej då Ahlholm. Så nu ska jag ta nytt foto till körkortet och börja ändra alla mina kort, pass m.m. Mycket, men helt underbart att heta samma som resten av familjen och det största av allt, nu heter jag Hellström farfar, som du önskat så länge! Så en måndag att fira blev det, när vi lagt alla barn korkade vi upp en flaska mousserande och skålade in vårt gemensamma efternamn!



Kalas helg

Halloj alla läsare!!!
I helgen har det varit en riktig kalas helg. I torsdags var jag ju på ikea med Jessika! Allt gick bra men som vanligt var det man skulle handla slut. Men jag fick i alla fall med mig klappstolar hem som var det viktigaste och lite annat mull såklart.

Så i Fredags var det dax för Ebbas tjejmiddag! 10 fnittrande skrikande tjejer under samma tak hahaha ni kan ju bara ana om man var trött i öronen efter en kväll med dom.
Men Ebba var nöjd det var det viktigaste.



Det bjöds på Tacos såklart!


Och tårta...

Medan det var tjejmiddag flydde Fredrik, My och Max till Andreas och Adde för middag och Mys.
Fick hämta dom efter tjejmiddagen, eftersom det hade råkat slinka ner några öl under middagen, annars säger polisen aj aj.

Igår var det dax för kalas för släkt och vänner! Fullt ös som vanligt, hur man än lägger tiden för öppet hus så lyckas alla alltid komma samtidigt ändå.
Men finns det hjärtrum så finns det stjärtrum hihihi.


Jag och mina mysgrabbar!
Fortsätter det så här blir dom nog bästisar när dom blir stora, eller kanske ett par hahaha.

Idag var det träning för Ebba och jag åkte iväg för REA shopping med Jessika och Adde. Fyndade några tröjor till barnen m.m. Men man har glömt hur trött man blir i benen efter några timmars shopping. Sedan blev det dax att hämta My från kalas och min bil. Gulliga Andreas har lagat min traktor så nu låter den som ny igen Tack Tack Tack Andreas. Och jag får ju inte glömma att han hade tvättat den också, så den glänser som en ny bil också.
Sen var det hem för middag och duschning av barn...



Så va den helgen slut "snyft" och imorgon hoppas jag kunna arbeta min första dag på en månad, så hela natten ska jag ligga och hålla tummarna att ingen blir akut sjuk!
Natt natt...


Onsdag

Då var det onsdag och vab med tjejerna. Ebba har varit feberfri idag och otroligt rastlös! Va iväg till vårdcentralen med My och lämnade in ett nytt urinprov, såg bra ut, inga nya prover behöver lämnas. Så skönt! Nu väntar vi bara svar på en odling dom skickade iväg. Men My har bara haft 37,4 idag, så även hon e på bättringsväg. Vi hoppas på att hon är feberfri imorgon så hon inte missar första simskoledagen på fredag. Tycker det är ett riktigt bra initiativ av värmdö kommun att ordna simskola för alla förskoleklass barn. Det är onödigt många drunkningsolyckor. Har alltid tyckt att vatten är en viktig sak att lära sig hantera och vänja sig vid och det viktigaste, visa respekt. Hur duktig du än e på att simma händer det lätt olyckor, så regler när det gäller bad e en superviktig sak som alla föräldrar ska ta tag i.



Eftersom Ebba var feberfri drog vi iväg och handlade lite inför hennes kalas i helgen! Så roligt att se vad dom väljer för tallrikar m.m. Hittade det mesta och Ebba var nöjd, nu e det bara all mat och tårtgrejer kvar, det måste inhandlas imorgon.



Idag var det dax för skola. Det var bara massa information om hur man använder deras datasystem m.m.
På torsdag är det skola igen och då drar det igång på riktigt.
Men det var trevligt och det bjöds på kaffe å bulle!



Imorgon blir det ikea med Jessika. Ska handla lite klappstolar m.m. På fredag kommer det ju en hel drös med fnittriga tjejer och alla måste ha ngt att sitta på. Ser fram emot lite vuxentid med min vännina hihihi!




Sjukstuga

I helgen som va va Fredrik bortrest. På fredagen var det tacomiddag men massa vänner, huset fullt. Det var trevligt med lite vuxet sällskap. Vi åt gott och vi brudar tog även ett glas mousserande, det va mysigt. Kvällen led mot sitt slut och jag blev ensam kvar "snyft". Jag gillar att vara själv ibland, jag e det så sällan, men när alla gick blev det såå himla tyst. Barnen sov och jag mös för mig själv.



På lördagen var det dax för kalas, vår gullunge Alva fyllde 4 år. Tänk vad tiden går fort. Tack för ett trevligt kalas.



Efter kalaset stannade jag kvar i Orminge för å umgås med min kusin Catja och hennes familj. Vi stannade även på en underbart god middag, hon e så duktig på att laga mat!!! Det blev en lagom sen hemgång, så att sitta ensam på kvällen var inte alls jobbig, pysslade och fixade med mitt. Tack Catja för god mat och trevligt sällskap!!! Ska boka in ett datum för en tjejmiddag, med övernattning kanske!

Sen blev det söndag... Ebba låg hemma med huvudvärk och lite småfeber medans jag, My och Max tog en promenad till Linnea med familj. Fikade lite och tittade på alla bilder hon tagit under vårt bröllop. Trevligt att babbla av sig lite. Sen var det bara att bege sig hem för middag. Vid 01 på natten kom min älskade man hem, mysigt.

Fortfarande inte jobbat en enda dag sen jullovet... Tjejerna har bytt av varandra med feber, man e skitpoppis på jobbet, men vad ska man göra?


My hade feber tisdag-fredag förra veckan (39,8), blev feberfri lördag och söndag. Men då fick Ebba feber på söndagen. Så veckan började med vab igen.

 

Idag tog jag kontakt med vårdcentralen för å ta lite prover på My. Hon fick ju tillbaka sin feber igår (39,7) men hon e inte märkbart förkyld. Så idag fick vi en tid till doktorn. Vi tog massa olika prover, allt såg bra ut halsen, öronen, sänkan m.m. Men hon hade protein, eller vad det var, i urinet. Så nytt urinprov ska lämnas imorgon bitti och om två veckor. Dom vill bara kolla att hon inte har läckande njurar. Läkaren sa att det inte var ngt att oroa sig över, kan vara så ibland. Så det var bara att ringa jobbet och hälsa vab resten av veckan...

Imorgon börjar skolan. Va och hämtade mina böcker som jag hade beställt. E inte så förtjust i själva kursen, men det e ett måste, så det e bara bita ihop. Måste plugga upp 3 kurser för å kunna söka mig vidare. Min dröm har ju alltid varit att bli barnmorska, så man får väl se, vem vet, jag kanske står där på en förlossningsavdelning när jag e 50år hahaha.



Sen till något roligt, som jag faktiskt e stolt över. Jag hade satt upp ett litet eget viktmål i augusti, och bestämt mig för å ta mig tid till att åka och träna en dag i veckan. Det e ngt jag e värdelös på, att ta tid till mig själv. Men det gick faktiskt ganska bra. Men i November blev jag sjuk och tappade rösten och hade konstant ont i halsen så jag trodde mitt mål va kört. Men grattis till mig jag är 700gram ifrån mitt mål!!! Så sen augusti har jag gått ner 6kg, men inte genom att träna utan genom att börja äta frukost och mellanmål, och några träningspass såklart! Tänk att man kan gå ner i vikt genom att börja äta hahaha.
Hmm så nu ska jag nog köpa en present till mig själv, kanske ett par nya jeans eftersom jag hade ett par favvojeans som jag ville komma i, men nu e dom förstora istället.



Och till sist... Idag e det den 18 Januari och våran stora tjej fyller hela 9 år.
HIPP HIPP HURRA PÅ DIN FÖDELSEDAG EBBA!!!
Vi fick inte väcka henne med sång imorse, eftersom hon vaknat 04.30 och inte kunnat somna om, så hon låg vaken i soffan och väntade på gratulationer!
Vi sjöng, åt god frukost och öppnade paket. Av oss fick hon två pyamaser, eftersom hon inte har så många, och hon e frusen av sig. Så fick hon även en ipod, tror jag det heter, en skitliten sak som man laddar in musik på från datorn.
Hon var så nöjd och glad, fast hon hade feber. Nu e det bara att hoppas att hon blir frisk till i helgen. På fredag ska hon ha tjejmiddag och på lördag e det kalas för släkt och vänner!



Nä nu får det räcka för idag!
Ska kolla på criminal minds nu...
God natt mina läsare!



Var ska jag börja???

Ledsen att det var ett tag sen jag bloggade, lite mycket den senaste tiden. Innan nyår va det lite mycket å fixa innan den stora dagen. Jag och mina underbara vänner och systrar satt till 02.30 på nätterna och fixade med programet till festen.
På nyårsafton blev det forum för å inhandla det sista, sen till bygdegården för å pynta.
Kvällen och natten tillbringade jag och tjejerna hos min UNDERBARA vän Camilla som jag älskar sååå himla mycket, hur skulle livet se ut utan henne?
Fredrik och Max sov hemma med grabbarna, man ska ju inte sova ihop natten innan bröllopet hihihi.


Hej då 2010

 Sen kom den stora efterlängtade dagen... Vaknade med feber men tog alvedon. Va sååå nervös när jag stod inne i det lilla huset utanför kyrkan och väntade på att få gå in till min älskade. Alla var så fina... Pappa släppte en tår och sa att han inte visste om han skulle kunna släppa min hand där inne. Men sedan öppnades dom stora dörrarna och det var dags att gå in.
Där stod han, min blivande man, stilig och skit snygg och väntade på att pappa skulle överlämna mig, och det gjorde han som tur va.
Under vigseln började jag självklart gråta, otippat hahaha. Men allt gick bra och när prästen sa att "Ni är nu man och hustru" rös jag i hela kroppen.
Han är nu min MAN, den där söta blyga killen jag träffade på en fest för 11 år sen, och vet ni va... En bättre man finns nog inte.
Sen blev det limousinfärd till bygdegården...Hela festen blev såå lyckad. Maten var super god, tårtan var perfekt, ALLT var perfekt.
Gästerna verkligen bjöd på sig själva och dansade å drack. Många kom fram till oss flera gånger och sa att dom hade det såå himla roligt. Det e så härligt när folk gör så.
Att dom uppskattar det vi kämpat med i ett års tid.
Och alla underbara tal. Fällde en tår när min pappa och vår vän Peter höll tal. Bådas var superfina. Peter berättade att han till och med övat i bilen på dagarna hahaha, e han inte gullig.
Nä det va verkligen ett lyckat bröllop, vi är sååå nöjda. Vet inte hur vi ska kunna tacka alla som var med och förgyllde denna dag. Men som min kloka granne sa, man behöver inte tacka, det är en ära att få vara gäst på ett bröllop.

På kvällen fick vi åka taxi till ett hotell i Gustavsbergs hamn, jätte mysigt. Det verkade som om det typ bara var vi där hihihi. Rummet mamma fixat var jätte mysigt. Det var rosblad på sängen och bubbelbad, sedan fick vi även med oss en korg med champange och ost och kex.
Och på mogonen fick vi frukost på sängen. Hur mysigt som helst.

Har tyvärr inte hunnit få så mycket bilder än, men här kommer några bilder min pappa tagit...


Min pappa och min man



Fredriks två Best man

Här syns näbbarna och tärnorna

Ni är nu man och hustru, nu får du kyssa bruden...

Lyssnar till solosång med en sjuk Max i famnen

Såpbubblor och ännu mer pussar hihihi

Vårt vrålåk som mamma fixat

Dukning

Max börjar tappa kläderna

Dags för tårta och cup cakes

Står och väntar på att dansa vals med min man...

Men vi överraskade gästerna och körde dirty dancing!!!!

Sedan bar det av till Thailand på bröllopsresa i 8 dagar.
Jätte mysigt och vi hade det hur bra som helst
MEN...
Efter 3 dagar fick man sån otrolig hemlängtan. Det var inte bara det att man saknade barnen, utan det var känslan av att dom inte fick vara med och uppleva allt vi upplevde. Svårt å förklara men jag kan ju sammanfatta det såhär, aldrig mer resa utan barnen. Härligt att få massa tid över för varandra och inte ha barnen att tänka på, men barnen e ju en del av vårat liv, och vi har ju inte skaffat dom för å lämna bort dom och åka på semester själva. Man vill ju att dom också ska få minnen och upplevelser att bära med sig genom livet.
Men nu har vi i alla fall varit på bröllopsresa, i paradiset!

poolen

Fredrik gillade skuggan, singha och sin bok hihihi

Jag och min nya kompis

Min Man

Väl hemma skulle jag börja jobba på onsdagen, men My hade feber hela veckan. På jobbet var dom inte glada på mig, har typ inte jobbat på hela december. Men vad ska man göra när man har tre barn som e sjuka i omgångar?

Nu e det ett nytt år, vad ska hända det här året? Vi började ju årets första dag med att bli man och hustru. I Thailand pratade jag och Fredrik om att vi kanske ska försöka ta det lite lungt i år och inte ha en massa måsten, men när vi började tänka efter så sket det sig.
Vad händer 2011? Jo...
Om 3 veckor drar vi till fjällen för lite skidåkning med våra vänner, underbart.
Fredrik öppnar sitt egna företag och kommer nog arbeta en hel del d närmaste åren. Jag ska ha huvudansvaret här hemma, när det gäller barn och hus så Fredrik kan få lite flyt i företaget.
Jag börjar skolan på onsdag.
Vi ska flyga till Kalix under påskdagarna för å hälsa på min syster och hennes familj.
Vi ska åka utomlands med barnen innan skolavslutningen, om det går
(skulle ha åkt med farfar men han hann tyvärr gå bort och han hade lovat barnen).
Vi ska bygga altanen färdigt till den 28 Maj då Fredrik fyller 30 hela jordsnurr.
Planera och fixa för Fredriks 30 års fest.
Jag vill ha gästhus och Fredrik vill ha bastu, får se om det blir av.
Behöver fixa iordning tomten.
Boka ngt roligt att göra på sommaren.
Mamma fyller 50år i december och hon har pratat om att vi ska resa utomlands då.
Men sen började vi spåna på att boka Thailand med våra vänner i februari 2012. Men det beror på om vi ska resa med mamma eller inte.
Så ett lungt år, näää vi har massa saker vi vill fixa och göra, men då behövs det ju också pengar till det, och pengar växer ju inte på träd direkt.
Men hur mycket pengar och möda ska man lägga ner på hus och tomt, e det värt det? Vi har ju inte tänkt att bo här resten av livet. Ebba vill bo i fågelvik, Fredrik vill köpa tomt och bygga nytt och jag vill ha ett färdigt hus som man bara kan bo i och inte göra någonting. Men min man har lite adhd och jag har ju valt att leva med honom resten av mitt liv. Så om jag känner honom rätt bor vi inte här mer än två år till MAX.

Nä nu ska jag vara lite duktig och plocka lite, e ensam hemma. Fredrik e på Gran Canaria med sitt jobb, vissa har ju det bra på sina jobb hahaha. Kommer hem från Thailand och åker två dagar senare, han va verkligen inte sugen. Men han verkar ha det trevligt. Hans jobb fyller 30 år så hela firman e på resa och spelar golf, äter och dricker gott och umgås!!!






RSS 2.0