Gått ett par dar igen...

Oj oj oj! Dax för uppdatering.

Modiga jag har äntligen gjort min första tatuering. Har velat ha en tatuering sen jag var tonåring, men aldrig kunnat bestämma mig för vad jag ska ha för ngn. Men nu e den äntligen gjord. Var JÄVLIGT nervös innan, kissade två gånger, rökte 7 cigg på 40min, mådde illa och hade ont i magen, och det blev ju inte bättre av att Jessika skrämde upp mig lite extra. Men allt detta helt i onödan. Klart att det kändes men det gjorde inte alls så ont som jag trodde, det farliga e att nu vill jag bara ha fler.


Lite blåmärke kvar fortfarande.

Fredrik har varit på sin såkallade fiskeresa, förstår inte hur dom fick det till en fiskeresa eftersom min älskade sambos packning bestod av: en back öl, badshorts och golfbagen hahaha. Men han erkände att han hade trevligt, fast jag typ fick tvinga iväg honom (han e en hemmakille). 

Skolan rullar på för tjejerna. Max blev hemringd i torsdags för att han hade kräkts på förskolan, men det visade sig att han ätit av kompisens pannkaka (Max e äggallergiker), så det blev nässelutslag och andnöd och en sväng till barnakuten. Men allt gick bra och han fick komma hem på kvällen, detta pga att när dom ringde var jag redan på parkeringen så det var hem och ge tavegyl direkt, så det hann inte bli så illa. Men vi va hemma på fredagen och vilade. 

På jobbet rullar det på, har vant mig vid att vara en arbetande trebarnsmamma nu, fast jag varje dag önskar att dygnet hade fler timmar. 

I fredags var Jessika, Adde och Jocke hos oss på middag lite senare kom Andreas och en nära vän från tonåren, Johan. Det var supertrevligt. Pratade gamla minnen och vi fick höra alla historier från Andreas och Johans skoltid. Jag kan lova att vissa ville man inte ens veta om, speciellt inte d som innehöll bajsbus.

Lördagen var det fotboll för My, sen fixade vi på tomten, hade som helgmål att plocka undan poolen och studsmattan som vi planerat att göra i typ fem veckors tid. Sedan kom Ebbas klasskompis Fred och lekte, han bor en gata bort. Vi grillade supergoda hamburgare till lunch. Lagom till hamburgarna kom min älskade pappa cyklande från nacka, ja jag vet han e galen. Sedan kom även mamma och min syster Emma på besök för å visa upp två kaninungar, åå ja tjejerna blev överförtjusta, men nej inga djur för vår del. Sedan kom även våra gamla grannar från orminge på en fika, Så efter denna dag full av fix och besök tyckte vi att vi var värda hämtmat, så det blev wok till middag!






Barnen leker affär!

Söndagen började med lite tomtarbete. Sedan blev det kalas, Jocke fyllde 14 hela jordsnurr, han fyller år samma dag som min gokart tävlande lillebror, men han var i Finland på tävling, man får tyvärr inte vara ledig på sin födelsedag när man kör för svenska landslaget. Men kalaset hos Jocke gick bra, han fick en puma t-shirt av oss, det visade sig att alla som kom innan oss hade även dom köpt t-shirts, men men han verkade nöjd ändå. Sedan blev det en sväng till farfar på sös, han mådde helt okej, lite ledsen bara. Han har fått problem med ett sår på foten, så nu har dom beslutat att amputera den imorgon, men hellre livet än en fot. Sedan blev det raka vägen hem för middag, och fix inför ny vecka.
  


Grattis lillebror 14år!!!

Men det viktigaste som hänt idag är att min urgulliga systerdotter Evelina fyller 2år!
Stort grattis till dig skruttan!!!


Här är moster prinsessa tillsammans med Ebba!


Ny vecka framför oss!!!

Äntligen är veckan avslutad. Har kommit hem mellan 20-21 varje kväll måndag-torsdag, men fredagen blev till 17.30, värsta lyxen. Men nu e allt gjort så det blir ju inga föräldramöten på ett tag, bara Max kvar. Så nu e det bara att se fram emot nästa vecka som e lugn om man räknar bort alla träningar tjejerna ska på hihihi.
I fredags blev det tacos mys som vanligt, på kvällen kom Jessica och Adde över på en fika, lika mysigt som alltid.
I lördags var barnen hos mamma medan vi var inne i stan för å hitta bröllopskläder, det gick verkligen superbra. Grabbarna hittade sitt och jag hittade min klänning. Fastnade direkt för den, så det var bara "den ska jag ha". Kände mig verkligen vacker i den, och den passade mig perfekt. Det enda minuset var att den överskred vår budget för brudklänning med det dubbla, eftersom den inte gick att hyra. Men som Fredrik sa, man gifter sig ju bara en gång, det e tur man har den bästa och mest förstående blivande mannen i världen. Eftersom vi kör på gammal tradition så vet han ju inte ens hur den ser ut, men när han fick höra priset sa han bara "den måste verkligen vara skitfin" hahaha. Så nu har ett stressmoment släppt, så jävla skönt. Efter stan åt vi middag hos mamma, det var länge sen vi åt där så det var väldigt uppskattat av barnen. På kvällen kom Jessica, Andreas och Adde över, Jessica hade köpt med sig ett mosserande som vi skulle provsmaka till bröllopet och vi hade fixat ost och kex, en riktigt lyckad kväll blev det. Till och med grabbarna smakade och verkade gilla det, eftersom jag och Jessica fick i oss ett halft glas medans dom fyllde på. Perfekt avkoppling efter en lång dag!
Stort tack till er våra underbara grannar!!!
Idag var det invigning av tjejernas nya gymnastikhall, grabbarna drog iväg till farfar och hälsade på och sedan till bygg ole såklart, medan brudgänget var på invigning och sedan i forum för å inhandla klockor och inneskor till skolan.


Här e mitt fynd, den ropade på mig när jag gick förbi, och den e självklart grön!

Nästa vecka händer inget speciellt förutom träningar, och på fredag ska jag tatuera mig, med Jessica som stöd, hon har lovat att hålla mig i handen, kommer säkert svimma hahaha.
Sedan på fredagkvällen åker Fredrik på fiskeresa med jobbet och kommer tillbaka på söndag kväll! Så ser vår vecka ut! Uppdaterar såfort tiden räcker till!!!


Poliskontroll...

Jävla skit...Skulle köra Ebba till gympan på morgonen, men kunde inte hitta min väska med plånboken. Letade säkert en kvart innan jag gav upp. Har haft mitt körkort i sju år, men aldrig blivit stoppad. Men såklart imorse när det var bråttom och jag sket i plånboken stod dom där i Brunn och vinkade in mig, faan va pinsamt. Tänkte bara faan faan faan, men det gick bra, fick börja med att blåsa, negativt såklart! Efter det fick jag rabbla alla familjens personnummer m.m. så han skulle vara säker på att jag e jag. Efter det sa han att det var böter pågrund av att jag inte hade med mig identitetshandling, men jag tog fram mitt finaste leende och sa massa fint och bad om ursäkt och va sådär gullig som bara det kvinnliga könet kan vara, så självklart slapp jag böteslappen, fast jag inte hade kort kort hihihi. Så nu vet jag att det funkar på både statoilkillarna när jag kommer med mina hyrfilmer två dagar sent och på alla urgulliga söta poliser!!!
Så såg min morgon ut. Japp vi kom försent till gympan, men väl där väntade våra underbara vänner från orminge med en varm latte, helt perfekt. Sedan hälsade Fredrik och tjejerna på farfar på sjukhuset och jag och Max stannade hemma och plockade och tvättade. Sedan var det middag i gamla orminge, ur mysigt att träffa min bästa vän igen!!!
Nu väntar en fullbokad vecka som jag inte ser fram emot!
Men men det e bara att bita ihop!
  


Hösten e här!

Jaha nu va det ett tag sen igen. Veckorna rullar på, nu har träningarna satt igång så det e fullt upp i veckorna. Lite uppdateringar: På jobbet går det bra, vabbade för första gången torsdag och fredag, Max hade problem med sin förkylningsastma.
Skolan rullar på för tjejerna, My trivs superbra i förskoleklass!
Max trivs bra på dagis, men fortsätter ändå med att gråta när man lämnar honom på morgonen.
Va på Ikea med min underbara vän och kikade och inhandlade lite inför bröllopet. Bröllopsplaneringen går enligt planerna, nu väntar vi bara på svar från kyrkan om det blir vigsel i kyrkan eller i festlokalen. På lördag e det dax för klädinköp, hela bunten med tärnor och bestman ska me in till stan. Så nu börjar det bli dax att göra lite inköp för inbjudningarna. Gästlistan har verkligen varit supersvår, den ändras fortfarande, den har verkligen fått oss att fundera. Vilka är igentligen våra närmsta vänner? Man vet inte riktigt var man ska dra gränsen, för några av våra vänner gillar vi verkligen men kan få känslan av att man bara duger ibland, som tror att bara för att man har barn kan man inte följa med på någonting, att vi typ måste sitta hemma varje dag. Eller som ringer varje dag ibland och sedan inte hör av sig alls på någon månad. Mmm det ni, ni kommer förstå när ni själva sitter där med er gästlista och ska välja ut dom närmaste, för man kan ju inte alltid bjuda alla, supertrist, men vår budget e inte tillräcklig för å bjuda alla. 
Loftet flyter på, fem veckor kvar till inflyttning, sen blir det pyamasparty med camilla, hihihi
 (ett löfte).
I fredags va grannen på middag och mys i soffan, se bara bilden, e den inte underbar!!!


Idag var det fotbollsträning för My. Efter träningen åkte vi till sös för å hälsa på farfar, han mådde faktiskt ganska bra, man såg i alla fall lite livsgnista i hans ögon! Han blev verkligen jätte glad när vi kom allihopa.
Efter det var det fika hos grannen som fyllt hela 28år, det var trevligt, träffade lite släkt man inte sett på hur länge som helst.
Sedan var det dax för vägning, jag, min syrra och grannen har satt igång en liten tävling för å peppa varandra till att börja ge sig själv tid till träning! Resultaten på en månad var riktigt överraskande för min granne och syrra som verkligen har kämpat. Själv har jag inte ansträngt mig så mycket men hade ändå gått ner två kilo, det e alltid nått. Så denna gång gick priset, en ryggmassage, till grannen som lyckats bäst av oss tre.
Nästa vecka e det fullt upp som vanligt, träningar, föräldramöten och kvällsmöte på jobbet. På måndag efter kvällsmötet ska jag även träffa min tatuerare för å skissa upp min tatuering och för att sedan boka en tid, nervöst men spännade, det e verkligen svårt när man vet att man ska bära den resten av livet, men jag e nöjd med min idè!


RSS 2.0