Julen!!!

Så va julen över...

Jobbade sista dagen i Onsdags, skulle då efter jobbet möta Jessika i Forum för lite Julshopping. När jag väl mött upp henne ringde självklart Fredrik och sa att han hade fått jourutryckning. Men vi åt en god middag tillsammans och gick i några affärer, sen var det bara att åka hem för å byta av honom.

Torsdagen var jag ledig... Morgonen började med att vi skulle till Ikea med Jessika och barnen. Hon handlade en hylla till Jockes stuga och jag handlade på mig garderober till alla barnens rum och lite till. Japp det blev en del att släpa. Sedan åkte jag och barnen till Mölnvik. Barnen köpte klänningar att ha på julafton, dom fick självklart bestämma själva. Jag har turen att Max är så liten så man har lite klädtalan. Efter det handlade vi middag till vår uppesittarkväll. Fredrik kom och hämtade barnen och jag drog iväg och handlade det sista till julafton. På eftermiddagen kom Jessika och Andreas och barnen för middag och bingo lotto. Vi åt, fikade, spelade och grabbarna skruvade ihop en garderob. Mysig kväll med underbart sällskap, Tack för en trevlig kväll Jessika och Andreas. Sedan satt jag och Fredrik och slog in julklappar till 01 på natten.

Sen blev det äntligen Julaftons morgon, och som vanligt fanns det lite paket att öppna på morgonen. Det blev ett spel och en madrass att åka i pulkabacken med, paketen var till hela familjen så barnen hjälptes åt att öppna.



Sedan var det dags att ge sig av till Barnkulan!!!! Vi blev ditbjudna av min kusin Catja med familj. Jätte trevligt. Härligt att barnen fick leka av sig lite och vi vuxna fika och ha det trevligt. Tack Catja med familj för inbjudan, det gör vi om nästa år.


Bollhav, jippi!!!


Max som vanligt trött i Gudfars famn.

Sedan var det dags att bege sig hem till mamma för lite julfirande. Kimmo fick självklart utryckning, trist men sant. Vi hämtade mamma från jobbet, tittade på kalle anka, åt middag och sedan kom självklart tomten. Förväntansfulla barn sprang till dörren för å hjälpa tomten med alla paket, förutom Max som tyckte det var lite läbbigt. Sen var det bara att börja öppna. Ebba fick sin efterlängtade top model pärm och My sin hello kitty lekdata som hon önskade sig redan förra julen. Max fick massa bilar, självklart hans favoriter, olika bilar från filmen Cars. Sedan blev det fika och Kimmo kom hem. Vi satt och pratade och hade det trevligt, sen var det dags att åka hem!!! Då va den julen över, skönt...


Dags att klä granen


Sockersöta syrran


Lillplutten Elvis


Min blivande man...Och vem vet, kanske syrrans blivande man också...


Lillebror


Max dansar runt granen med mormor


Sedan skakade barnen loss


Dans runt granen ballade helt enkelt ur totalt


Japp, så här såg han ut när tomten knackade på


Allas vår tomte hahaha


Douglas fick ett gevär, jaa den låter


Max fick sina bilar


Elvis fick massa bilar han me


Ebba fick sitt efterlängtade top model block


Och My sin hello kitty lekdata


Köpte de här urgulliga prinsesskläderna på ikea till Kajsa hahaha visst blev hon söt


Sedan kom bonusmorfar hem

Juldagen spenderade vi hemma, i pyamas hela dagen hahaha. Camilla och Ht kom på förmiddagen och stannade till sen kväll. Vi monterade möbler och började sätta upp hyllor i barnens rum. Sedan drog vi iväg för å handla hämtmat och köpa godis. Men allt var ju självklart stängt. Men det slutade gott med lösgodis, hyrfilm och tyvärr gyllene måsen, det enda som var öppet. Men det blev en supermysig dag och kväll med min allra bästa vän... Vi båda har haft så mycket den senaste tiden så det har inte blivit så mycket träffas. Men den här dagen och kvällen var såååå mysig. Love you Milla...

Annandag Jul och vi hade bestämt att vi skulle till Forum med Ht och Camilla. Grabbarna ville till Media Markt och vi tjejer skulle till HM. Det var sjukt mycket folk och vi alla e lite samma lika så vi satte oss och tog en fika för å lugna paniken, sen var det bara att fly. Lämnade av barnen hos pappa för julmiddag och jag och Fredrik åkte och fixade en massa saker. Sedan hem och slappa...

Imorgon ska Fredrik jobba, sen e han ledig fram till vi kommer hem från Thailand.
Och jag ska förbi en gamal vän och beställa alla blommor till lördag! Och träffa ngn av mina vänner för en kaffe!

Nä nu ska jag gå och krypa ner hos min blivande man...
Natt natt mina vänner...


Möhippan

Jaha det blev lördag morgon och vi sjöng för vår lilla Prins som fyllde 2 år.
Sedan pep telefonen och jag fick ett meddelande om att det var dags att ge sig av för en möhippa. Hade haft en liten aning men tyckte det var konstigt eftersom vi skulle ha kalas för Max och skickat inbjudningar å så. Men det var bara att sätta på sig det som jag fått brev om och ta min egensydda tygkasse och börja promenera ner till bussen. När bussen kom fick jag säga "möhippa" till den flinande chaffören och stiga på. Väl på bussen väntade massa underbara syskon och vänner, även min syster som flyttat till Kalix, jag blev så glad! När vi kom in till stan mötte vi även upp min mamma och kusin. Sedan var det bara att börja... Det blev en massa dricka, olika uppdrag, smyckes tillverkning, gjorde ett armband jag ska ha på bröllopet och alla som var med gjorde ett halsband till mig. Sedan blev det dans hahaha fick på mig en jätte fin dansdräkt men som tyvärr luktade sur disktrasa, men det var en riktigt rolig dans (minns inte riktigt vad dansen hette). Efter det begav vi oss hem till Jessika för JÄTTE god mat och dricka! Vi sjöng sing star och sedan fick jag en liten gåva av alla som var med, skulle gissa vem som köpt vad, det var ganska svårt faktiskt. Sedan skulle alla sova kvar, men tyvärr åkte vissa hem, riktigt tråkigt, förstår att vissa va tvugna men ibland får man faktiskt offra lite, man har ju faktiskt bara en möhippa. Men festen fortsatte in på morgontimmarna och vi somnade väl till sist mellan 4-5 på morgonen. Sedan vaknade jag 7.45 och började med att ta alvedon och äta pepparkakor, när jag märkte att ingen ville vakna gick jag ut och skottade. Började hosta lite högt å så, och till sist vaknade Victoria som tur va, så jag fick lite sällskap ha ha ha. Sedan blev det en mysig frukost med tjejligan som avslutning på en underbar och rolig möhippa! Tack alla underbara vänner, familj och kusiner. Det här var en dag jag sent kommer att glömma. Tack Tack Tack, älskar er!

Sedan var det bara att bege mig hem för kalas! Max fick MASSA presenter och det bjöds på bullar och glass, eftersom han inte tål ägg så blev det ingen tårta! Huset var fullt och det firades och Max var glad men trött. Efter kalaset stannade Catja med familj och Camilla och Ht kvar på middag! Mysigt avslut på söndagen!


Fika med morbror Mattias!


Presentöppning


Somnade helt utslagen i Gudfars famn.

Sedan blev det ny vecka...
På måndagen blev det jobb.

Idag Tisdag blev det jobb och sedan var det dags för övning i kyrkan med alla inblandade.
Efter det blev det middag hos mamma!

Imorgon är det min sista arbetsdag, sen e det dax för jullov. Så imorgon efter jobbet ska jag möta upp Jessika i Forum för lite julshopping, mysigt!


Kalasbak

Idag var det dags för skolavslutning, julen närmar sig och det börjar bli dax för jullov. Som vanligt hölls avslutningen i kyrkan, underbart. Det e verkligen jätte mysigt när man går tillsammans till kyrkan och sitter där å myser och lyssnar när ens barn sjunger. Har bara missat en avslutning och det var för att jag låg på BB med Max, och det kommer aldrig hända igen. Kommer alltid vara ledig på skolavslutningarna och spendera denna dag med mina barn.







Efter avslutningen åkte vi hem för å skotta fram infarten, härligt tungt när det e blötsnö...

Efter det blev det dags att börja baka inför Max kalas imorgon. Både jag och Fredrik tycker tiden har gått lite väl fort, ska vår lillprins verkligen fylla 2 år imorgon?
Men bakningen gick bra, alla tre var riktigt duktiga, fast Max åt väl mest upp allt. Han förstod inte att man skulle ha dom i ugnen innan man åt dom hahaha.















På kvällen blev det lite lek och sedan mys!



När barnen lagt sig kom några vänner på det sista bröllopsmötet! Vi fikade drack lite vin och gick igenom dagen och kollade vad som behövs handlas och fixas... Två veckor kvar...


Oj... nu va det länge sen igen...

Jaha då va det ett tag sen jag skrev... I lördags var Fredrik och Pasi påväg hem från Tyskland.
Jag och barnen var på juluppvisning på gympan.
Varje år innan jul arrangerar Värmdö GK en juluppvisning där alla gympagrupper uppträder för föräldrar, släkt och vänner. Jätte mysigt att sitta och titta på alla duktiga gymnaster och fika. My har ju då valt att sluta, det var inte riktigt hennes grej det här med gympa. Men Ebba kämpar på, som det ser ut nu så brinner hon för sin älskade gymnastik och blir bara bättre och bättre.
Min duktiga tjej!


Här blev det en hög och fin volt!

På eftermiddagen var vi bara hemma och mös! Sedan kom ju pappa hem och alla barnen blev överlyckliga när de fick varsin present!

Söndagen skulle vi bara fixa hemma, men då kom det gäster som gärna ville gratta mig! Men det var trevligt, hade inget speciellt att bjuda på men dom blev så nöjda ändå!
Så jag hade lite födelsedagsfika i alla fall.

Sedan blev det måndag och min födelsedag! Morgonen började med sång av min lilla familj och kaffe på sängen, härligt! Min älskade sambo tyckte tydligen att det var dags för en ny mobil, eftersom min gamla stänger av sig och tappar ringsignalen och kan inte laddas. Så jag fick en jäätte fin mobil i födelsedagspresent, verkligen en sån jag vill ha, lagom stor med helt vanliga knappar. Ingen jävla iphone eller ngn mobil med touchknappar. Eftersom jag inte gillar mobiler, behöver bara kunna ringa och sms:a det räcker. Skulle kunna vara utan telefon, men samhället idag räknar med att alla har en mobiltelefon. Det viktigaste är väl att skolan och förskolan får tag på en när barnen blir sjuka. Men jag blev supernöjd med min nya telefon!!!
För mig blev det jobb och för Fredrik blev det vab, Max är sjuk...
På eftermiddagen började jag med luciatåg på jobbet, sen var det bara åka till tjejernas skola och titta på deras luciatåg. Men det e ju så fint, jag älskar lucia. Victoria och Alva var där och kikade, eftersom Alvas kusin går i samma skola som tjejerna, så då blir det en bonus att dom även får se Ebba och My. Sedan kom även Jessika och Adde och tittade. Adde e precis som Max va när han var liten, älskar sin vagn. Bara sitter och tittar och njuter av att se människor fara omkring. Men Ebba och My blev super lyckliga över att alla kom och tittade. Sedan blev det hemgång med god födelsedagsmiddag som Fredrik fixat mmm härligt. En lyckad födelsedag!!!



I skolan där tjejerna går e det bestämt vad barnen skall vara i luciatåget.
Alla förskoleklassare är tomtar,
1:or e pepparkaksgubbar/gummor,
2:or är juldekoration tex. paket, julgran, ängel, julgranskulor m.m
och i 3:an e man Lucia, tärna eller stjärngosse.







Tisdag blev det min tur att vabba... Så hela dagen spenderade jag hemma med min lilla prins, verkligen jätte trevligt att sitta å titta på Cars filmen 8 ggr i sträck, e inte ett dugg trött på den. Men direkt när jag försökte smita kom han å hämtade mig och sa till mig att sitta hahaha.
Men på eftermiddagen kom Jonas med familj på lite kvällsfika och lek, roligt!!! Sedan kom min syrra över för å gå igenom lite vad som fattas inför vår stora dag som närmar sig med stormsteg.

Även idag har jag varit hemma med Max och tittat på Cars filmen VÄLDIGT många ggr i sträck. På kvällen kom fotografen som skall ta våra bröllopsbilder på besök. Vi fikade och gick igen dagen och lärde känna varandra lite, så det inte ska bli så stelt på bröllopsdagen. Nu börjar man inse att det e väldigt få dagar kvar. Ska försöka komma iväg och beställa buketten i veckan. Har en gamal vän som ska få äran att göra min brudbukett!!!



Sjuk...

Hela veckan har man ju då varit sjuk, jag som aldrig brukar bli sjuk har åkt på ngt J.... skit som aldrig vill gå över. Idag e första dagen som min röst har hoppat ett steg upp på friskstegen. Men men det e bara att stå ut, hoppas att jag e bra till Jul hahaha.



Nu har båda tjejerna flyttat upp till sina halvfärdiga rum, dom har längtat såå, så det e ingen ide å bråka om saken. Dom sover som två prinsessor där uppe och vill absolut inte gå upp på morgonen! Härligt att se dom så lyckliga!



Igår fick jag dra ut Mys andra tand, inte en min gjorde hon. Frågade om det inte gör ont fick bara till svar " dra ut den bara" Så nu har min gullunge tappat två tänder!





I onsdags kom Jessica, Andreas och Adde förbi på lite lek och fika, han börjar bli så stor nu. Så roligt att se grabbarna leka ihop!





Idag var jag och provade min klänning för sista gången, nu e den färdiguppsydd och fixad. Så det e endast kemtvätten kvar, sen ska den hämtas och hänga fint till den 1 Januari. Den e så himla vacker, jag är verkligen supernöjd!



Idag åkte Fredrik och Pasi till Tyskland för å inhandla lite hmm "cola" till bröllopet!
Hade Jessica, Jocke och Adde på middag, och tjejerna är på idolfinalen i globen! Dom blev bjudna av sina klasskompisar, roligt, ville också följa med, men det fanns ingen biljett till mig "snyft".
Så nu borde dom vara hemma närsomhelst.




Detta har hänt...

Jobbade måndagen, hade kvällsmöte med middag och träffade 2 nya förskolelärare som ska börja i Januari. Efter mötet åkte jag till läkaren för å kolla halsen, eftersom jag har tappat rösten. På jobbet frågade dom om jag var sjuk, vad tror du tänkte jag för mig själv, men svarade fint nää jag var på hårdrockskonsert och drack ett helrör wiskey och rökte en limpa cigg i helgen hahaha. Men men läkaren var snäll. Ingen streptokocker, men beordrad vila, han frågade hur jag tänkte när jag jobbade hela förra veckan med feber, svarade snällt att det var personalbrist, han skrattade och hotade med lunginflammation om jag inte vilar denna vecka. Sedan fick jag mirakelmedicinen, så läbbigt att ta den, min kropp domnar bort, så jag kan bara ta den till nattten hahaha. Vilket jävla knark....Men man sover gott på den, och hostar nästan ingenting.

Tisdagen skulle jag spendera i sängen och kolla på Tv men fick damp som vanligt och började plocka, tvätta och diska. Sedan tog jag bussen in till stan för å sy upp min klänning. Köpte ett par uuurrgulliga skor hahaha, Maria tyckte dom var jätte fina, men själv känner jag mig som en tönt i dom, men jag använder ju aldrig några jävla klackskor, men dom blir bra... Vill man vara fin får man lida pin...

Kom hem och möttes i dörren av min lilla dotter som äntligen hade tappat sin första tand, eller tappat kan man väl inte kalla det, hon hade bett Fredrik dra ut den, så efter mycket vickande och dragande lossnade den äntligen. Hon var nästan sist i klassen och har tyckt att det är lite jobbigt. Men nu e hon jätte lycklig och bad Fredrik försöka dra ut den andra idag, fast den sitter rätt hårt den med, men det e bara att dra sa hon hahaha.





Senare på kvällen hjälpte ja Fredrik att sätta fast räcket i trappan. Ebba har tjatat så mycket nu så om vi hinner ska hon få flytta in i sitt rum idag, fast det ser ut som ett bombnedslag där uppe med verktyg, isolering och en massan annat skit. Men hon e stor så  hon klara nog av att inte snubbla runt där.





Barnen har ju en varsin julstrumpa som det ligger ett litet paket i vaje morgon. I morse var det så stora paket att det inte fick plats i strumpan. Tjejerna blev helt överlyckliga när dom såg på kartongerna att det var skrivbord till deras nya rum, Max kollade lite konstigt, eftersom det bara fanns två stora paket, så han trodde han skulle bli utan. Men när jag bad honom kolla i sin strumpa, fick han upp ett litet paket och sken upp som en sol när det var en liten bil i paketet.
Så härligt att se deras tindrande ögon, fast det bara e ett litet hårspänne så blir dom så glada!



På måndag är det min födelsedag, men jag har redan fått två presenter, tjejerna kunde inte hålla sig så jag fick dom i förskott. Så roligt när dom gör saker själva i skolan som dom sedan ger till mig eftersom dom vet att jag fyller år, nästan så man fäller en tår. Av My fick jag ett halsband med ett M på, hon var tydlig med att det e M för mamma inte M för My hahaha. Hon berättade att hon gjort det på slöjden helt själv, sågat, slipat, målat och brännt in M med brännpenna, så gulligt. Av Ebba fick jag en hållare för viktiga lappar, hon kanske tycket att jag e lite glömsk hahaha, jätte fin va den. Även hon hade tillverkat den på slöjden och målat den med grönt som hon vet att jag älskar, men det fick bli mörkgrön för det fanns inte limegrön som jag älskar sa hon, tänk va dom vet. Jag blev verkligen jätte lycklig över mina fina presenter och tjejerna va verkligen stolta över sina verk!



Nä nu ska jag plocka lite, så jag har gjort ngt vettit idag.
Sen ska jag vila lite, så doktorn blir glad!!!




Trappa, jippi!!!!

Så börjar helgen lida mot sitt slut...

Lördagen blev lugn och skön. Fredrik jobbade från morgon fram till 14. Under den tiden sov jag och barnen fram till 9, sedan åt vi en mysig frukost tillsammans. Efter frukost drog vi på vinterkläderna och gick ut och lekte i snön och skottade. Max tycker det e så roligt nu när det e snö, men han har det lite svårt med att ta sig fram där det inte e skottat, eftersom snön e upp till bröstet på honom. På förskolan frågade dom mig i veckan ifall vi brukar vara ute mycket, berättade då att efter frukost går han direkt till hallen och vill gå ut. Vi e ju mycket ute sommar som vinter, så han e ju van liksom. Själv tycker jag att det är jätte viktigt att vara ute en stund varje dag, finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder som man brukar säga, därför investerade jag och Fredrik i varsitt bra regnställ i somras, perfekt! Så där fick personalen sitt svar, dom sa att dom knappt hinner avsluta samlingen innan Max står och knackar på dörren och ropar uutt... Härligt tycker jag!
På lördags eftermiddagen kom Fredrik hem och tog en dusch, sen drog vi iväg till min kusin och hennes familj på middag! När vi väl var där passade vi på att prova en ny sminkning och att kolla frisyrer. Vi har nu spikat både frisyr och sminkning, men kommer pröva en extra gång innan bröllopet så man kan kolla typ hur lång tid det tar att fixa iordning allt. Blev verkligen super nöjd, vill ju verkligen inte vara vrålsminkad, eftersom jag aldrig sminkar mig annars, så det ser väldigt naturligt ut. Som min pappa brukar säga, håll inte på med sånt där skräp, du e naturligt vacker... Näää jag tycker inte att jag e vacker, det vackra har min storasyster ärvt hahaha.
Men däremot tycker jag att man ska duga som man e, tycker inte man ska behöva kladda på en massa skit varje dag, men självklart kan jag sminka mig om jag ska ut och äta eller ngt, men bara mascara.
Vi blev lite sena denna kväll och parkerade hemma närmare 22, trevligt hade vi verkligen, kanske därför ingen ville åka hem.

Söndag! JIPPPPIIIII den efterlängtade dagen. Morgonen började med adventsfrukost kl 9, jätte mysigt och trevligt, vi blev ett par stycken så det fick bli frukostbuffe på diskbänken där man kunde plocka det man var sugen på och sedan ta en plats. Härligt, jag älskar såna här tillställningar, stämningen e alltid på topp då. 
Sen började Fredrik och Peter montera trappan, sååå underbart. Nu e den uppe, men räcke och lite småfix e kvar. Sedan e det bara börja fixa iordning så barnen snart kan flytta upp. Vi ska försöka hinna med å beställa mattan till allrummet denna vecka, men som vanligt e det fullt upp hela veckan, så vi vet inte om det hinns med.
Men redan nu ser man att vi har den snyggaste trappan på ingarö (sorry mina vänner)!!!!





Så nästa vecka e det fullt ös igen. På tisdag ska jag och syrran å sy upp min klänning efter mina skor, fast jag har ju faktiskt inte köpt några skor än, men det ordnar sig. Måste tyvärr dit, för det e den sista tiden dom kan erbjuda mig för att klänningen ska hinna bli klar innan dom stänger för jul. Så det e bara ta den tiden och sy upp den på ett ungefär, ni som läser detta känner nog panik ifall det hade varit ni, men nää det e lungt, det ordnar sig.
Det viktigaste e ju att jag får min prins, sen kan jag gå barfota om det e så, hihihi!
Nä nu måste jag fortsätta med bröllopsfixandet!!!
Puss och hej leverpastej!

Ett litet tips som avslut:
Har du också barn med eksem som inte tycker det e roligt att smörja sig morgon och kväll?
Låt dom göra själva, samtidigt som du själv smörjer in resten av kroppen.



Jobbig vecka!

Jobbig vecka, men lika glad e jag för det!!! Har varit sjuk hela veckan, förkyld, ont i halsen och feber, men det har bara varit att bitaihop, ta en alvedon (jag som aldrig tar några mediciner) och gå till jobbet. Är ingen människa som gnäller om minsta lilla bördan, e man sjuk så e man, men man kan ju inte alltid vara hemma, det passar liksom inte alltid. Har inte skrivit på en vecka, men det beror på att jag kommit hem och somnat typ direkt eftersom jag inte kunnat sova så bra på natten eftersom jag vägrar ta nässpray hahaha.


Söndag: Fredrik var på svensexa och vi skulle på adventsfrukost. Gick sådär eftersom det hade snöat MASSOR under natten. Men jag lovade barnen att vi skulle pröva å köra. Alla drog på sig vintermunderingen och packade in sig i bilen. Startade och körde framåt ca 20 meter, sen var det bara att backa tillbaka i de spår som blivit hahaha. Det gick inte riktigt om man säger så. Alla blev såklart skitbesvikna, även jag, som verkligen sett fram emot detta. Vi gick in igen och åt lite frukost och drack kaffe. Sedan drog vi på alla vinterkläder igen och gick ut och började skotta. Vid 10 kom äntligen traktorn och vi kunde dra iväg. Det blev alltså adventslunch istället, härligt. Mmmm va gott det var med julskinka... Vi umgicks hela dagen och hade jätte mysigt. När vi kom hem på eftermiddagen möttes jag av en trött blivande man, men så lycklig han va. Han hade haft så himla roligt, det var verkligen ngt för honom sa han. Grabbgänget bestämde även att ta en "efter bröllop svensexa" i vår och åka tillbaka till samma ställe, roligt. Stackars dom som inte kunde/ville följa med, dom missade verkligen ngt.

Här kommer lite härliga bilder från söndagens pulkaåkning!











Måndag! Jobbade pigg och glad. Åkte och hämtade alla barn från skolan och förskolan, plus ett extra barn. När kompisen blivit hämtad började jag känna mig hängig. La alla barn och fixade, somnade sedan på soffan, somnar aldrig innan kl. 24.00 annars, och absolut inte i soffan. Fredrik jobbar sent på måndagar så jag vaknade och va dålig när han kom hem sent på kvällen.
usch och bläää...

Tisdag! Tog en alvedom, jag som annars är anti tabletter och skit. Jobbade, åt middag med tre arbetskamrater, kom hem 19, somnade.

Onsdag! Tog en alvedon på morgonen, jobbade, det var min stängning! Kom hem vid 18, åt middag och gick å la mig.

Torsdag! Jippi, tog ingen alvedon, hade inte så hög feber. Jobbade, kom hem åt middag försökte plocka lite hemma, eftersom jag inte orkat göra ngt med hemmet under veckan. Somnade lite senare faktiskt.

Fredag! Ganska pigg, jobbade, lånade ett busskort av min arbetskamrat, åkte buss och tunnelbana (hatar det) in till stan. Letade bröllopsskor, men hittade tyvärr inga. Åkte hem, tog en alvedon vilade lite medan Max tittade på film. Fredrik och tjejerna kom hem, Ebba fixade tacos till hela familjen! Vi åt middag och mös i soffan. Idag skulle farfar fyllt 65år, så jag och Fredrik ska ta ett glas champange och lite ost och kex för å gratta vår älskade och väldigt saknade farfar. Känns så tomt utan honom.

Max har suttit lite på pottan på kvällarna den senaste tiden, och äntligen idag kom första kisset i pottan. Man blev så stolt! Hela familjen stod i badrummet och applåderade och gjorde handslaget "give me five" med honom hahaha. Vi har ju inte någon press på att få honom blöjfri, men jag tycker det e viktigt att vänja småbarn vid pottan eller toaletten, så dom vet vad det handlar om. Kanske om vi har tur blir han blöjfri i sommar när han e 2,5år.

Nä nu ska jag och Fredrik mysa och ta igen all tid vi missat med varandra eftersom jag somnat så tidigt varje dag!


RSS 2.0