Kolmården

Jaha nu var det ett tag sen igen! Ebba har haft skolavslutning, det e så himla mysigt med skolavslutning i kyrkan, kommer sakna det sen när hon måste byta till brunn. Ska försöka få henne att krympa så hon får gå kvar i fågelvik tills hon börjar gymnasiet hahaha. När man sitter där i kyrkan på jul- och sommaravslutningar är det så fint och mysigt och helt underbart att man nästan fäller en tår. Säger bara BBBLLLÄÄÄ för å behöva byta skola sen. Så Fredrik jobbade sista dagen den 9/6 så nu e han pappaledig med Max tills han är färdiginskolad på dagis. Å nej, det betyder inte att jag har börjat jobba, jag tar ut mammaledigt med My, så nu ska vi njuta av en sommar tillsammans hela familjen, sen börjar allvaret den 19 Augusti, VILLL IINNTTEE. Tycker det e så underbart att vara hemma, själv har jag aldrig gått på dagis började direkt i förskoleklass, önskar att jag kunde vara hemma lika länge med mina egna barn. Känner att jag inte behöver göra karriär nu, kan göra det när barnen e stora och inte behöver sin mamma längre, har ju liksom gjort mitt val att skaffa barn, då vill jag ju finnas där för dom tills dom tycker att jag e jobbig och pinsam. Men men det e bara stå ut, samhället e inte uppbyggt så längre, nu finns det inte på världskartan att man e hemma med sina barn, helst ska man kasta in dom på dagis samma dag som dom fyller 1år och låta dom vara där från att det öppnar tills det stänger. Nä sluttjatat om det, har nog bara lite ångest och känner blä för å börja jobba. Annars rullar det på, njuter av ledigheten. Vi tog en tripp till Kolmården, sov på scandic och njöt av en god hotellfrukost för å sedan gå i djurparken en hel dag, väldigt uppskattat, barnen njöt och tyckte det var roligt att komma iväg lite eftersom det inte blev någon resa till Turkiet. Den här veckan e min träningsnarkoman på dagläger med gymnastiken, dom tränar, badar och äter gott och lajjar. Ebba tycker det ska bli skönt å träffa sina kompisar igen, hon saknar redan träningen nu efter två veckors uppehåll hahaha. 



     


Full fart hela helgen!

Jaha då va helgen över. Det har verkligen varit full fart. Fredagen började med sommaravslutning för My, på onsdag e det sista dagen på dagis. Sen väntar ett långt härligt sommarlov och sedan förskoleklass den 18 Augusti. Tänk nu har vår lilla fis blivit en stor flicka.



Sedan var det friidrott för Ebba, sen skulle hon me en kompis hem för å äta middag och sedan gå på disco i skolan.
Så vi andra passade på att leka med kusinerna hemma hos mormor. Max blev så stolt när han fick åka med bonusmorfar i lastbilen!




Lördagen började med fotbollsträning på morgonen, sedan en snabb lunch på Mc Donalds för å sedan åka på tävling med Ebba.



Efter tävlingen åkte vi å hälsade på vår älskade farfar på sjukhuset. Tjejerna har väntat och varit jätte oroliga, men nu äntligen orkade han med besök av oss alla fem! Han börjar bli bättre, men ska opereras en gång till i veckan, så Turkiet e inställt. Trodde tjejerna skulle bli jätte besvikna, men dom förstod och ville heller inte åka utan sin farfar.

På söndagen var det upp tidigt för å åka in till stadion och springa mini marathon, tjejerna tyckte det var super kul. My blev riktigt stolt över sin första medalj. Alla barn som deltog fick en varsin medalj och en påse med frukt, dricka, t-shirt, vattenflaska m.m. Så det var en riktigt rolig förmiddag.

   



Sedan var det bara att byta om i bilen till finklänningen för å åka på dop. Det var jätte fint och väldigt mysigt!
Så om man tänker tillbaka på helgen så har vi inte varit hemma många timmar!
Men snart e det sommarlov och alla aktiviteter tar en paus, det ska bli riktigt skönt!


RSS 2.0